Topic outline

  • Verkkotehtävät tehdään itsenäisesti. Tehtävistä saa täydet pisteet, jos vastaa oikein heti ensimmäisellä yrityksellä. Tämän jälkeen jokaisesta uudesta yrityksestä rokotetaan pieni prosenttiosuus maksimipisteistä. Kukin tehtäväkierros aukeaa yleensä maanantaina klo 10:00 ja sulkeutuu seuraavan viikon keskiviikkona klo 23:59. Ensimmäisellä viikolla ei ole verkkotehtäviä. Myös verkkotehtäviin voi kysyä neuvoja laskuharjoituksissa.

    On mahdollista (joskin valitettavaa) että verkkotehtävien tarkastuslogiikassa on virheitä. Mikäli uskot että tehtävän arvostelussa on virhe, niin tarkista ensin oma päättelysi huolellisesti ja ota sitten yhteyttä kurssin pääassistenttiin.

    Tutkimustiedon keräysilmoitus

    Tämän kurssin verkko-opetukseen liittyvää interaktiodataa kerätään tutkimustarkoitukseen. Tavoitteena on validoida tehtävien vaikuttavuutta. Dataa verrataan kurssin suorittamisen yhteydessä kertyviin suorituspisteisiin ja mahdollisesti muilta vastaavalla ilmoituksella varustetuilta kursseilta saatuun dataan.

    Tiedon turvallinen hallinta ja anonymisointi toteutetaan yleisten hyvien käytäntöjen mukaan. Kerätty tieto ei sisällä mitään mitä ei normaalistikin MyCoursesin käytön yhteydessä tallentuisi, sitä vain tarkastellaan nyt tarkemmin. Tietosuojaseloste, joka kuvaa asiaa tarkemmin, löytyy täältä. Jos haluat lisää tietoa tutkimuksen luonteesta, ota yhteyttä tiedon kerääjään: Matti.Harjula@aalto.fi.