Topic outline

  • Ilmoittautuminen

    Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu Sisussa. Kurssin tapaamiset (sisussa "luennot") ovat monimuoto-opetusta ja sisältävät työskentelyä ryhmässä. Osallistuminen näihin on pakollista. Vaihtoehtoisia aikoja on kolme: Ma 10-12, Ma 12-14 ja Ti 10-12.

    Sisussa näkyy näiden lisäksi myös lopputilaisuus joka on yhteinen kurssin Ohjelmointi 1 kanssa. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.

    Ensimmäinen luento

    Ensimmäinen luentosi on joko 4. tai 5. syyskuuta riippuen siitä, mihin luentoaikaan olet ilmoittautunut.

    Ohjelmointistudion luennot koostuvat sekä ryhmätyöstä, että lyhyistä demoista. Opiskelijat jaetaan kurssilla ryhmiin, joilla on koko kurssin ajan oma assistentti, jonka kanssa luennoilla työskennellään kulloisenkin projektin parissa. Assari ei siis ole paikalla vain tarkistamassa että kaikki ovat paikalla, vaan osallistuu aktiivisesti opiskelijoiden projekteihin.

    Koska ryhmätyötä ei voi tehokkaasti tehdä suuressa luentosalissa, on kurssi jaettu kolmeen luentoaikaan. Luentoaika pysyy samana koko I periodin, mutta paikat voivat vaihdella. Periodin vaihtuessa tiistain ryhmä siirtyy keskiviikolle.

    Periodissa I ajat ovat Ma 10-12, Ma 12-14 ja Ti 10-12.

    Harjoitusryhmät

    Tarkemmat tiedot harkkaryhmistä julkaistaan ennen kurssin alkua.

    Esitehtävä

    Julkaisemme kurssin ensimmäistä luentoa varten kevyen esitehtävän 30.8. klo 10:00 (vajaa viikko ennen ensimmäistä luentoa) Ideana on katsoa valmiiksi ryhmätehtävien materiaalia, jotta yhteinen aika ei kulu lukemiseen vaan voidaan käyttää johonkin mielenkiintoisempaan.

    A-plus

    Täällä MyCoursesissa on vain ohjaussivu kurssin varsinaiselle alustalle A-plus -palvelussa. Pääset "plussaan" kurssin avautuessa 30.8 klo 10:00 tästä linkistä:

    Ohjelmointistudio 1 A-plussassa

    Ennen kurssin varsinaista alkamispäivää 4.9 kurssisisältöön ja pisteisiin voi tulla vielä muutoksia.