Topic outline

  • Välkommen till kursen “Kommunicera som expert”!

    Här får du träna på precis de typer av kommunikation som du kommer att behöva i ditt framtida arbetsliv. Du har stor frihet att välja själv vad du satsar på, men också möjligheter att jobba tillsammans med andra. 

    Den kurs som går i period 3 planeras enligt deltagarnas behov och önskemål. Här kan du läsa om hur vi jobbar. 
    Observera att de moduler du ser till vänster utgör ett slags basförråd på kursen, där vi plockar fram uppgifter enligt önskemål och behov. Det är inte meningen att du ska göra allt!

    Vi ses i Y309b på Kandidatcentret onsdagar kl. 13.00 - 16.00!


    • Forum icon

      Det här är ett forum för alla kursdeltagare. Använd det gärna, till exempel för att ställa frågor som kan intressera andra eller för att söka kurskamrater att samarbeta  med. 

    • Etherpad Lite icon

      Här kan ni skriva eller tala in tips om allt ni kan hitta på som hjälper er att hålla igång och utveckla er svenska. Ni kan tipsa om allt ni tror kan vara till nytta: böcker, tidningar, tidskrifter, poddar, intressanta konton på sociala medier, filmer, serier... Sätt gärna med en länk och en kommentar om varför du gillar resursen.  Den som vill kan använda länkarna på Smart svenska som hjälp för att hitta intressanta resurser. Webbplatsen är dock en aning daterad och alla länkar kanske inte fungerar. Ge gärna många tips, men åtminstone ett!