Topic outline



  • ¡Hola! Bienvenidos al curso de Español 2 :)

    Nuestras clases son los lunes (U261 OP) y los miércoles (U406 a) de 12:30 a 15:00.

    Tavoitteet

    Kurssin aikana hankit riittävät työkalut itsellesi, jotta selviät seuraavista tilanteista: vaateostoksilla käyminen (värit,materiaalit), tienkysyminen/-neuvominen, kaupunkisanasto, sairastuminen ja vartalonosat sekä aamutoimista kertominen. 

    Kurssin käytyäsi osaat seuraavat: adjektiivien vertailu, järjestysluvut 1–10, verbejä (parecer, quedar, conocer, conducir, salir, seguir, doler), paikan prepositiot, refleksiiviverbit (mm. despertarse, levantarse, dormirse…), rakenteet acabar de ja hacer – que, refleksiivipassiivi (se- passiivi) sekä perfektin säännölliset muodot. 

    Exámenes 

    13.11.2023 Kappaleet 1–4 (20 % arvosanasta) online Mycoursesissa kappaleessa 4.

    29.11.2023 Kappaleet 5–8 (50 %).

    Trabajos

    Videon laitiminen, kappaleet 1–4, palautus: 26.11.2023 (10 %)

    Kirjoitus tehtävät (x3) padletissa (10 %)

    Importante

    Kurssi järjestetään läsnäolo-opetuksena. 

    Kurssin aikana sallitaan 2 poissaoloa. 

    Libro y materiales del curso 

    -Ventana 2, kappaleet 1–8 (Ahlava, Hämäläinen, Rambla Lop) Kirja on saatavilla kattavasti kirjastoissa. Kirjasta on saatavilla myös digitaaliversio, joka on hankittavissa osoitteessa Sanomapro.fi

    Sanoma Pro Dictionaries ja Arttu -sovellukset (Kirjaan liittyvien ääni- ja videosisältöjen hyödyntämiseen), saatavilla sovelluskaupoista AppStore, Google Play ja Windows Store. 

    Cómo trabajamos en este curso 

    a) Työskentelemme hyödyntäen kaikkia kielellisen ilmaisun muotoja (suullinen ja kirjallinen ymmärtäminen sekä suullinen ja kirjallinen tuottaminen)

    b) Kurssilla tehdään paritöitä

    c) Kotitehtävät ovat pakollisia

    d) Opiskelijan osallistuminen on tärkeää (10 % arvosanasta)

    Osiossa “Kurssiohjelma ja tehtävät” löydät oppituntien sisällöt ja seuraavaa kertaa varten annetut kotitehtävät. Huomioi, että kyseessä on intensiivikurssi, jonka suorittaminen edellyttää paljon itsenäistä opiskelua. Tätä varten tärkein ohje on: älä jätä huomiselle sitä, jonka voit tehdä jo tänään. 😊

    Contacto 

    Sara Pérez Arroyo

    sara.perezarroyo@aalto.fi