Topic outline

  • Tervetuloa suorittamaan opinnäytetyökurssia kesällä 2024!

    Kesäkandisemman ilmoittautuminen aukeaa Sisussa 1.4.2024. Vain ilmoittautumalla kurssille oma vastuuopettajasi näkee halusi tehdä kandityön ja voi auttaa sinua kurssilla. Kurssilla on 13 pääainetta ja lähes 20 vastuuopettajaa, joten ole tarkkana. Selvitä itsellesi mikä on oma pääaineesi ja kuka on pääaineesi eli sinun kurssisi vastuuopettaja. Pääaineittain vastuuopettajat on listattu tämän tekstin alla olevalla sivulla "Pääainekohtaiset vastuuopettajat". Kandityönaihetta ja ohjaajaa ei voi useimpien pääaineiden kohdalla valita mistään valmiista listasta vaan sinun on oltava itse aktiivisesti yhteydessä omaan vastuuopettajaasi tai pääaineen kohdalla ilmoitettuun kontaktihenkilöön. Pääainekohtaista lisäinformaatiota saat osiosta "Pääainekohtaista erityistietoa". Pääainekohtaisista ohjeista saattaa löytyä suora ohje aiheen ja ohjaajan etsimiseen pääaineesta riippuen. Mikäli tällaisia ohjeita sinun pääaineesi kohdalla ei ole, ota yhteyttä omaan pääainekohtaiseen vastuuopettajaasi (ellei hän ehdi olla ensin yhteydessä sinuun) ja sen jälkeen hänen osoittamaan ohjaajaan, joka alustaa sinulle kandiaiheen. 

    Avausluento ja kurssin kaikki luennot pidetään 15.5.2024. Luennot ovat salissa B (Otakaari 1). Teksti-, tiivistelmä- ja puhepajojen tarkka aikataulu ja salit ilmoitetaan kurssin alun jälkeen MyCossa, kun tiedetään lopullinen osallistujamäärä kurssilla.

    OBS: Sommarkandidatseminariet har en egen svenskspråkig grupp. Läs informationen på sidan Kandidatseminariet på svenska och delta på den svenskspråkiga intron 15.5 kl 9:15-10:00 i sal M205 (Otsvängen 1).

    HUOM! Voit hyvin aloittaa oman kandityön laatimisen jo ennen kurssin virallista alkua, jos sinulla on extra-aikaa V periodilla ja jos oman pääaineesi vastuuopettaja ja ohjaajasi sen mahdollistavat. Ota rohkeasti yhteyttä oman pääaineen vastuuopettajaan ja tiedustele, voisiko hän osoittaa sinulle aiheen ja ohjauksen, jotta voisit aloittaa tiedonkeruun ja kirjoittelun ennen kurssin alkua.