Topic outline

  • Tervetuloa kurssille TU-CV Yhteisössä vaikuttaminen (3 op)

    Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat toimineet vastuutehtävässä (hallituksen puheenjohtaja, hallituksen jäsenyys) ylioppilaskunnassa, ylioppilaskunnan alaisessa jaostossa tai toimikunnassa, tai muussa opiskelijayhdistyksessä (kilta, ainejärjestö, harrastekerho), tai ovat toimineet opiskelijaedustajana yliopiston sääntömääräisessä tai yliopiston muutoin asettamassa toimielimessä (yliopiston tai korkeakoulun akateeminen komitea, koulutusneuvosto, tutkintolautakunta tai vastaava) vuoden 2018 ajan. 

    Kurssi toteutetaan kaksi kertaa lukuvuodessa; kevätlukukaudella kolmannessa periodissa ja syyslukukaudella ensimmäisessä periodissa. Ilmoittaudu kevään kurssille WebOodissa. Syksyn kurssin ilmoittautuminen avautuu elokuussa muiden syyslukukauden kurssien kanssa samaan aikaan. Kurssille voivat osallistua kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat, jotka täyttävät yllä olevan ehdon osallistumisesta.

    Vuoden 2018 luottamustoimen lisäksi kurssin suoritusvaatimuksiin kuuluu kirjallinen reflektioraportti, joka on palautettava  viimeistään 12.2.2019 sekä osallistuttava vertaisoppimisseminaariin joko keskiviikkona 13.2.2019 klo 9-12 tai perjantaina 15.2.2019 klo 9-12. Molemmat tilaisuudet ovat salissa Q101 (Väre). Ilmoittautuminen linkistä "Ilmoittaudu vertaisoppimisseminaariin". Kurssi arvostellaan asteikolla hylätty/hyväksytty. 


    HUOM!

    Jos olet jo joskus aiemmin suorittanut jonkun toisen opintojakson koodilla ”TU-CV Vaihtuvasisältöinen opinto”, saattaa WebOodi-ilmoittautumisen yhteydessä tulla ilmoitus ”Opiskelija on ennestään suorittanut sen opinnon, johon hän on juuri ilmoittautui”. Huomautus ei vaikuta kurssin suorittamiseen, eivätkä aiemmat samalla koodilla annetut suoritukset poistu automaattisesti.