Topic outline

  • Ensimmäinen seminaaritapaaminen järjestetään yhdessä englanninkielisen kandiseminaarin kanssa to 12.1. Klo 15:15 - 16:30 salissa U358. 

    Mieti valmiiksi sinua kiinnostava aihealue, josta mahdollisesti voit tehdä kandityösi (tämä ei ole vielä sitova, mutta helpottaa seminaarin käynnistämistä). Palauta alustava aihe-ehdotus tällä sivulla olevaan palautuslaatikkoon viimeistään tiistaina 17.1. klo 23:59.


    Seminaarin aikataulua päivitetään vasemmalla olevassa linkissä 'Time schedule'. Tarkempia ohjeita seminaariin ja kandityön kirjoittamiseen löytyy vasemmalta linkin "Materials" alla olevasta dokumentista “BSc in Economics guide”.


    • Oheisessa tiedostossa on nimetty jokaiselle seminaariin osallistuvalle opiskelijalle toinen ulkopuolinen ohjaaja, jonka kanssa voit keskustella työstäsi (työn virallinen ohjaaja ja arvioija on oman ryhmäsi seminaariopettaja). Voit käydä ulkopuolisen ohjaajan kanssa kaksi tapaamista seminaarin aikana: 1) Ennen aihe-esittelyä voit keskustella aiheen valinnasta ja rajauksesta. 2) Ennen pääesitystä (final draft presentation) voit lähettää ohjaajallesi keskeneräinen työsi ja keskustella työsi etenemisestä ja siitä, miten se kannattaa viedä loppuun. Tapaaminen ulkopuolisen ohjaajan kanssa on vapaaehtoista ja opiskelijan omalla vastuulla. Jotta saat mahdollisimman paljon irti keskusteluista ohjaajasi kanssa, valmistaudu niihin huolella.