Kurssin suorittaminen: Kurssi koostuu luennoista (pakollinen läsnäolo) sekä seitsemästä tehtävästä. Hyväksyttyyn opintosuoritukseen vaaditaan:

  • Kaikki alla olevassa taulukossa esitetyt tehtävät hyväksytysti suoritettuina.
  • Vähintään 75% läsnäoloa luennoilla (mikäli luennolle ei poikkeuksellisesti pääse osallistumaan, voi opiskelija korvata läsnäolonsa suorittamalla kyseisen luennon jälkeen julkaistun korvaavan tehtävän).

Mikäli olet aiemmin jo suorittanut vastaavan 2op orientaatiokurssin Aalto-yliopistossa, katso alempana olevat korvaavuusohjeet.

Kurssin arviointi: Kurssi arvioidaan hyväksytty/hylätty asteikolla. Opiskelija saa hyväksytystä kurssisuorituksesta 2 opintopistettä tutkintoonsa. Kurssin päättyessä tulokset julkaistaan MyCoursesissa erillisellä sivulla: Linkki


Kurssin pakolliset tehtävät on kuvattu alla olevassa taulukossa.


    * Mikäli et ole vielä tehnyt kesätehtävää, teethän sen mahdollisimman pian oheisesta linkistä: Kesätehtävä
       Kesätehtävä on pakollinen
osa kurssin suorittamista.

       Huomioithan, että tehtävillä 2. ja 3. on yhteinen palautuspäivä 5.9.



Orientaatiokurssin korvaavuus:

  • Mikäli olet suorittanut orientaatiokurssin 2 op Aalto-yliopistossa, lähetä viesti ja kerro missä korkeakoulussa ja milloin olet kurssin suorittanut: advisors-eng@aalto.fi 
  • Sinun ei tarvitse hakea 2op aiemmin suoritetusta orientaatiokurssista erillistä korvaavuutta. Osallistuthan kuitenkin pääainekohtaisille luennoille 28.8. ja 3.10. 
  • Sisu ohje: poista ENG-A1100 ja sitten lisää vastaava kurssi sen sijaan. Tämä on mahdollista vapaan muokkauksen tilassa. Sisu saattaa herjata, että suunnitelma on sääntöjen vastainen. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.
  • Jos olet suorittanut orientaatiokurssin 1 op Aalto-yliopistossa, lähetä viestiä advisors-eng ja saat korvaavan tehtävän. Osallistuthan pääainekohtaisille luennoille 28.8. ja 3.10.
  • Mikäli olet suorittanut orientaatiokurssin muussa yliopistossa, sinun tulee osallistua ENG-A1100 kurssille

Last modified: Friday, 24 May 2024, 12:29 PM