Ryhmätehtävät - kandit


Ryhmätehtävät tehdään tutorkolmikossa ja niihin kuuluu kolme erilaista kysymystyyppiä (yksi liittyen Otaniemen eri paikkoihin, toinen auttaa teitä suunnittelemaan yhteistä aikaa mursujen kanssa ja kolmas valmistaa teitä osaamaan vastata mursujen kinkkisiin kysymyksiin) sekä viimeinen osio, jossa pääsette itse esittämään kysymyksiä.


Vastatkaa kirjallisiin kysymyksiin itse tekemällänne word- tai pdf-tiedostolla ja lähettäkää se palautuslaatikkoon MyCourses summer assignment sivulla. Riittää, että vain yksi kolmikosta palauttaa ryhmätehtävät.



Otaniemi. Varmistakaa että tiedätte missä seuraavat paikat ovat ja vastatkaa niitä koskeviin kysymyksiin.


1. AYY:n keskustoimisto "KETO"


2. Espilä. Ketä siellä on ja mitä siellä voi tehdä? Miten Espilä on auki?


3. Maarintalo. Mitä siellä voi tehdä?


4. Otaniemen HUBi. Millä koodilla ja mistä pääsee päärakennuksen hubiin myöhään illalla/yölllä? Onko kauppislaisten käytössä muita HUBeja?


5. Ryhmätyötilat. Missä kaikkialla voi tehdä ryhmätöitä? Entäpä missä on itsenäisen työ tiloja?


6. U-siiven printterit. Monta printteriä u-siivessä on? Missä ne ovat? Mistä todennäköisimmin löytää nitojan?


7. Ruokailu. Mitkä 4 eri Otaniemen opiskelijaravintolaa kannattaa ainakin näyttää mursulle? Mistä saa ruokaa pisimpään? Onko jokin ravintola auki myös viikonloppuisin?


8. Oppimispalvelut. Missä asioissa tänne voi mennä? Missä sijaitsee Otaniemen palvelupiste?


9. IT Service Desk. Missä asioissa tänne voi mennä?


10. Harald Herlin -oppimiskeskus. Mikä tämä on? Mitä siellä voi tehdä? Miten se on auki?


11. Mikä on U-siipi?


Mursuja varten. Tehkää omat checklistit mursujen saapumista varten seuraavista asioista. Lähettäkää kuvat tai word tiedostot cheklisteistä palautuslaatikkon.


12. Mitä täytyy ainakin näyttää Otaniemestä? Mitkä ovat sellaisia paikkoja mitä Mursujen olisi hyvä tietää heti alusta asti?


13. Miten mursu pysyy parhaiten tietoisena KY:n ja AYY:n ajankohtaisista asioista ja tapahtumista? Esimerkiksi mitä kanavia mursun kannattaa alkaa seuraamaan sosiaalisessa mediassa?


14. Miten innostatte ryhmäänne tapaamaan läpi koko ensimmäisen vuoden? (koskee yksittäistä mursuryhmää sekä koko tutorkolmikkoa). Suunnitelkaa ja aikatauluttakaa syksylle yhteisiä tapaamisia. 



Caset


Miten ohjeistaisit mursua toimimaan seuraavissa tilanteissa? Vastatkaa lyhyesti mutta kattavasti.


15. Mursusi haluaa mukaan opiskelijapolitiikkaan, mutta hänellä ei ole juurikaan yhtään kokemusta opiskelijatoiminnasta.


16. Mursusi on urasuuntautunut verkostoituja ja haluaisi heti päästä soluttautumaan yrityskentälle ja tekemään yritysyhteistyötä, mutta ei tiedä miten.


17. Mursusi on muuttanut juuri Sotkamosta Helsinkiin, eikä tunne ketään. Hänellä ei ole myöskään mitään erityistä kiinnostuksen kohdetta, hän vaan haluaisi tutustua ihmisiin ja kokea yhteisöllisyyden tunnetta.


18. Joillakin mursuilla voi olla aika erittäin tiukassa eivätkä he täten usko että heillä olisi aikaa mihinkään ylimääräiseen. Heistä olisi kuitenkin kiva tutustua opiskelutovereihin.


19. Mursu on erittäin kiinnostunut kansainvälisestä toiminnasta ja hän on kuullut puskaradiosta epäselvää infoa KY:n kv-mahdollisuuksista. Mitä kerrot hänelle kv-mahdollisuuksista KY:llä ja Aallossa?


20. Mursusi on erittäin innokas eräilijä, mutta ei millään meinaa löytää samanhenkisiä ihmisiä.



Teidän vuoro kysyä


22. Mitä epäselvyyksiä vielä on liittyen tutorointiin? Keksikää vähintään 3 kysymystä. Kysymykset esitetään ja niihin vastataan toisessa elokuun tutorkoulutuksessa.


Tähän kohtaan saa myös laittaa muitakin huolenaiheita / pohdintoja / palautetta liittyen tutorointiin.



Last modified: Wednesday, 13 June 2018, 1:02 PM