Kirjallinen koe LCA-5701 / LCB-5801 / LC-5001


Yleistä:

Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi kirjalliset kokeet järjestetään Aalto-yliopistossa tänä syksynä MyCourses-tenttinä. Kyseessä on ns. open book -tentti, jossa sinun on mahdollista käyttää apuvälineitä. Koe on kuitenkin tehtävä itsenäisesti ilman toisen henkilön avustusta.

Apuvälineistä soveltuvia ovat esim. sanakirjat ja muu materiaali. Suosittelemme käyttämään Aallossa käytä olevaa MOT-sanakirjaa, joka antaa useimmiten parhaan hakutuloksen verrattuna ilmaisiin nettisanakirjoihin. MOT:iin pääset, kun kirjaudut palveluun kirjaston sivujen kautta omilla Aalto-tunnuksillasi.

Kiellettyä on kääntää tekstiä Google-kääntäjällä tai kopioida valmista tekstiä. Valmiin tekstin kopiominen on plagiointia, joka on Aallossa rangaistava teko.

Kun olet MC-järjestelmässä omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla varmistat, että käyttäjä olet sinä itse eikä kukaan muu ja että et ole luovuttanut tunnuksiasi kenellekään muulle.

Tentin tekeminen:
  • Tenttiaika: ti 8.12.2020 klo 16.00-18.00
  • Tentin kesto on kaksi tuntia
  • Koska tällä kurssilla on opiskelijoita kaikista Aallon korkeakouluista, tulee sinun varmistaa ennen tentin aloittamista, että teet oman korkeakoulusi tentin. Merkitsen tentit seuraavasti: ARTS LCA-5701 / BIZ LCB-5801 / TEK LC-5001.


Last modified: Wednesday, 18 November 2020, 1:11 PM