Tehtävät extra-pojoon, palautus s-postitse: rinna.toikka@aalto.fi

1.  Kuuntele tämä podcast: VUOROTELLEN: Esiintyminen ja yleisö - Prologos TAI halutessasi jokin toinen Vuorotellen-podcast-pätkä: Vuorotellen-podcast - Prologos (valitse podcast, joka sinua eniten kiinnostaa)

Kirjoita vapaasti (2-4 sivua tms.) ja vastaa esim. seuraaviin kysymyksiin: Mitkä ovat mielestäsi podcastin pääpointit? Saitko uusia oivalluksia? Heräsikö kysymyksiä ja ihmettelyä tai ärsytystä? (Millaista?) Miten podcastin teemat linkittyvät omaan elämääsi? Huom: saa soveltaa!


2. Tutustu itsemyötätunnon käsitteeseenItsemyötätunto on ystävällisyyttä itseä kohtaan - Nyyti ry ja teepäs nämä harjoituksetItsemyötätuntoharjoituksia - Self-Compassion Itsemyötätunto (selfcompassion.fi) En mitenkään erityisesti mainosta näitä valmennuksia (koska en tiedä mistä on kyse), mutta tuossa on kivasti listattu toimivia harjoituksia. Huom! Voi tuntua hölmöltä! Älä pelästy, jos ohjeet herättävät hilpeyttä tai turhautumista. Yritä löytää oma näkövinkkeli ja kokeile ainakin kolmea harjoitusta (rauhoittava kosketus, TOVI jne..) ja jos joku / jotkut tuntuu toimivalta, toista muutaman kerran sopivissa tilanteissa. Kirjoita kommentit (1-2s.)ja lähetä Rinnalle: Kerro mitä harjoituksia kokeilit ja millaisia havaintoja teit.


3. Videoesitys (slideillä tai ilman)

Suunnittele ja tallenna esitys (zoom, panopto tms.) Määrittele etukäteen oma tavoitteesi: mitä haluat harjoitella? Katso tallenne ja kirjoita lyhyet kommentit: Mikä oli tavoitteesi ja miten se toteutui + palautetta itsellesi (esim. toimiiko rakenne, millaista ilmaisu on jne.) Lähetä video linkkimuodossa + omat kommentit s-postitse: rinna.toikka@aalto.fi

Voit tehdä informatiivisen asiaesitelmän (10-20min.) TAI pecha kuchan (ohjeet lopussa) TAI oman osaamisen esittelyn eli ns. cv-videon. Jos teet cv-videon, pyydä minulta ohjeet!


ohjeet pechaan, jos sellaista puuhaat:



Senast redigerad: söndag, 3 april 2022, 17:52