Tällä kurssilla kerrataan lukion fysiikan kurssien FY1, FY4 ja FY5 sisällöt.

Kurssi suoritetaan kokonaisuudessaan sähköisesti verkossa tämän MyCourses-sivuston välityksellä. Näin suoritat kurssin:

  • Perehdy Oppimateriaalit-välilehdeltä löytyviin oppimateriaaleihin. Kannattaa käyttää myös omia tai kaverin lukion oppikirjoja kertaamiseen.
  • Harjoittele itsenäisesti oppimateriaaleista löytyviä laskutehtäviä.
  • Tee Tehtävät-välilehdeltä riittävä määrä arvioitavia monivalinta- ja laskutehtäviä.

Kurssi on jaettu lukion fysiikan kurssien FY1, FY4 ja FY5 mukaisesti 3 osaan (vuoden 2016 OPS). Jokaiseen osaan liittyen löytyy oppimateriaalia, monivalinta- ja laskutehtäviä, jotka käyvät läpi kurssin olennaisimmat asiat.

Kurssin voi suorittaa tekemällä tehtävät yhdestä osiosta kerrallaan, tai missä järjestyksessä tahansa, kunhan vaadittava määrä tehtäviä tulee tehtyä. Tehtävien yrityskertoja ei ole rajattu, eli voit yrittää jokaista tehtävää niin monta kertaa kuin on tarpeellista. Parhaimmat pisteet saanut yritys otetaan huomioon arvioinnissa.

Kurssi arvostellaan asteikolla hyväksytty/hylätty. Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan vähintään 60% monivalinta- ja laskuharjoitustehtävien maksimipistemäärästä.

Jos kurssin suorittamisesta herää kysymyksiä, niin otathan yhteyttä etusivulta löytyvän keskustelupalstan välityksellä, tai henkilökohtaisemmissa kysymyksissä sähköpostilla (matti.raasakka@aalto.fi).

Last modified: Tuesday, 19 July 2022, 11:33 AM