Ohjeet ryhmille A, B ja C:


Tekstin palautus

Palauta tekstisi paperille tulostettuna kielikeskukseen viimeistään tiistaina 8.3.2016 klo 10.00.

Tekstin tulee sisältää työn otsikko, sisällysluettelo, johdanto sekä ainakin yksi kokonainen luku tai alaluku; yhteensä varsinaisen tekstin pituus on vähintään kolme sivua (sivumäärään ei lasketa sisällysluetteloa). Merkitse tekstisi kansilehdelle

-oma nimesi

-opiskelijanumerosi

-koulutusohjelmasi

-opettajan nimi: Sanni Heinzmann

-tekstipajaryhmäsi kirjain

Viimeistele tekstisi mahdollisimman huolellisesti ennen palautusta. Opettaja kommentoi tekstit, ja niitä käsitellään yhteisesti tekstipajan toisessa tapaamisessa. Jos teksti osoittaa erinomaista oman alan kirjallisen ilmaisun hallintaa sellaisenaan, tekstipajoihin osallistumalla saa merkinnän kypsyysnäytteen suorittamisesta. Jos tekstissä on vielä muokattavaa, se tulee palauttaa uudelleen opettajalle tarkastettavaksi kandidaatintyön valmistumisen yhteydessä.

Tekstit jätetään opettajan nimellä varustettuun lehtikoteloon, joka on kielikeskuksessa (päärakennus Otakaari 1, U-siipi, M-ovi, 2.krs). Tule sisään M-ovesta (Konetekniikkataloa vastapäätä lähellä Rakentajanaukiota), aulasta käänny heti oikealle ja heti portaat ylös 2. kerrokseen. Kun tulet sisään kielikeskukseen (keltainen matto!), löydät kandintyöpalautuksen heti vasemmalta.

Last modified: Tuesday, 1 March 2016, 11:37 AM