Skrivuppgift 2  Argumenterande uppsats DL fredag 29.9

1a) Valitse otsikko ja kirjoita noin 150 ord. 1b) Jos et löydä otsikoista mieluista, keksi itse teema, joka liittyy tekniikkaan. 2) Otsikoi aineesi. 3) Yritä keksiä ainakain YKSI väite, jonka perustelet aineessasi. 



1) Kuvaile jotakin omaan alaasi liittyvää tuotetta, prosessia tai komponenttia. Kerro sen ulkoasusta, käyttötarkoituksesta ja ominaisuuksista.

2) Kuvaile jotakin tuotetta tai palvelua, joka liittyy omaan alaasi. Kerro esimerkiksi valitsemasi tuotteen tai palvelun hyvistä ja huonoista puolista, perusominaisuuksista ja tavallisesta kohderyhmästä.

3) Kirjoita aine, jossa pohdit miten elektronisia laitteita voitaisiin kehittää ympäristöystävällisemmäksi. Millaisia mahdollisuuksia sinulla on tulevana insinöörinä vaikuttaa asiaan? Otsikoi aineesi. 

4) Mitä digitalisointi tarkoittaa omalla alallasi? Anna esimerkkejä tuotteista ja/tai palveluista, jotka ovat tai tulevat olemaan digitaalisia. Minkälainen vaikutus digitalisaatiolla on?

5) Kirjoita teksti kestävästä kehityksestä. Mitä kestävä kehitys mielestäsi tarkoittaa? Minkälaisia toimenpiteitä pitäisi ihmisten tehdä? Voit valita vapaasti näkökulman ja voit miettiä asiaa esim. luonnon, ihmisen, tekniikan tai talouden näkökulmasta. 

6) Minkälainen on tulevaisuuden työpaikka? Mitä työnantajan on täkrkeää miettiä, jotta henkilökunta voisi hyvin? Minkälaiseesa työpaikassa haluaisit työskennellä? Miten haluaisit työskennellä? Kuinka voi saavuttaa hyvän ja mukavan työympäristön?

7) Esittele jokin menestyvä yritys omalta alaltasi. Voit itse valita, mitä haluat kertoa. 




Sorry, no guest users are allowed to access this plugin. Please login.

window