Palauta kandityösi eri versiot tähän aktiviteettiin ohjaajasi nähtäväksi, ks. myös seminaarin Aikataulu.

Kunkin version palautus tapahtuu yllä näkyvillä välilehdillä (Ensimmäinen luonnos, jne.), mistä näet myös palauttamisen aikataulun.

Koska kandityössä harjoittelet tieteellistä kirjoittamistapaa, palautusaktiviteettina on Turnitin-tehtävä, mikä tukee tieteellisen kirjoitustavan opettelua. Katso kuvakaappausohjeesta, kuinka palautat Turnitin-aktiviteettiin.

Jokaisesta palautuksesta muodostuu automaattisesti Turnitin-yhtäläisyysraportti, jonka voit nähdä ns. layerinä palautuksesi päällä. Tutustu yhtäläisyysraportin tulkintaohjeeseen. Tavoitteena ei suinkaan ole, että yhtäläisyysprosentti olisi nolla tai korkeintaan tietty prosentti, vaan yhtäläisyydet tulkitaan aina tekstin yhteydessä. Esim. lähdeluettelossa yleensä on ja pitääkin olla yhtäläisyyksiä, mutta kun kerrot lähteen sisällöstä, kerrot siitä omin sanoin, jolloin yhtäläisyyksiä ei juurikaan pitäisi näkyä. Ohjaajasi voi auttaa raportin tulkinnassa ja mahdollisissa korjaustarpeissa. Jos kirjoitat suomeksi ja käyttämäsi lähteet ovat englanniksi, raportista on vähemmän hyötyä kuin silloin, kun lähteiden ja oman kirjoituksen kieli ovat samat, vaikka Turnitin yrittääkin tulkita käännöksiä. Hyöty Turnitinin Feedback studiosta on silloin ennemmin siinä, että saat palautetta ohjaajaltasi.

Palautuksesi arkistoidaan Turnitinin opiskelijatöiden vertailukantaan ja siihen kysytään suostumuksesi palautuksen yhteydessä. Arkistointi suojaa työtäsi muiden tekemältä plagioinnilta.

Jos ohjaajasi haluaa saada tiedon palautuksesta sähköpostitse, lähetä hänelle vain palautusvälilehden linkki, älä itse tiedostoa.

Katso kuvallinen ohje, kuinka katsot ohjaajasi antaman palautteen Feedback Studiossa. 


Sorry, no guest users are allowed to access this plugin. Please login.

window