Topic outline

 • Tervetuloa Kiertotalouden strategiat ja johtaminen –kurssille!

  21C21000 Kiertotalouden strategiat ja johtaminen on uusi kandidaatintason vapaavalintainen kurssi johtamisen pääaineopiskelijoille sekä muille kiertotalouden ja vastuullisuuden teemoista kiinnostuneille. Kurssilla tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla kiertotalouden huippuammattilaisia niin yrityksistä, yliopistoista kuin erilaisista asiantuntijaorganisaatioistakin.

  Kurssi tarjoaa valmiuksia ymmärtää kiertotalouden edistämisen edellytyksiä erilaisissa yhteiskunnallisissa ja liiketoiminnallisissa konteksteissa. Opiskelijat oppivat konkreettisia tapoja, joiden avulla organisaatiot voivat kehittää toimintaansa kiertotalouden mukaiseen suuntaan ja siten hyötyä kiertotalouden tarjoamista mahdollisuuksista. Tällaisia mahdollisuuksia aktiivisesti tunnistava johtaminen edellyttää laaja-alaista lähestymistapaa ja kurssilla pyritäänkin edistämään systeemianalyyttistä ymmärtämystä kiertotaloudesta.

  Kurssi toteutetaan neljännessä periodissa 25.2.-4.4. niin, että luennot ovat maanantaisin klo 10.15-12 ja torstaisin klo 13.15-15. Osallistuminen ensimmäisen viikon luennoille on erittäin suositeltavaa, koska niillä esitellään kurssin käytänteet ja esseiden aiheet.

  Pääosa luentokokonaisuuksista muodostuu kahdesta 45 minuutin vierailijaluennosta. Luentojen aiheet löydät kurssiesitteestä. Kurssin suoritusvaatimuksina ovat oppimispäiväkirjat valtaosasta luentoja, joten merkitse luentojen ajankohdat kalenteriisi. Lisäksi pääset perehtymään johonkin itseäsi kiinnostavaan kiertotalousaiheeseen noin 10-sivuisen esseen verran sekä osallistumaan esseetyöpajoihin MyCourses-järjestelmässä. Lisätietoa suoritusvaatimuksista löydät kurssin välilehdiltä vasemmasta reunasta sekä kurssiesitteestä.

  Kurssiin liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia suoraan kurssin vastuuopettajalle olli.sahimaa (a) aalto.fi

  Nähdään kurssilla!