Topic outline

  • Tällä kurssilla perehdytään teollisuuden ympäristöasioiden hallintaan ja ympäristönsuojelutekniikkaan. Kurssi korvaa aiemman englanninkielisen kurssin CHEM-E6125 - Environmental Management in Industry. Tässä uudessa kurssissa painotetaan aikaisempaan enemmän päästöjen hallinnan tekniikkaa ja puolestaan vähemmän päästöjen leviämistä ja vaikutuksia ympäristössä. Näitä viimeksi mainittuja asioita on siirretty opiskeltavaksi rinnakkain opettavaan kurssiin CHEM-C2610 - Ympäristökemia ja ympäristönsuojelu 5op. Molemmat kurssit tukevat toisiaan, mutta ne voi hyvin suorittaa myös erikseen.

    Kurssin tenttiminen perustuu oppimateriaaliin, jonka opiskelua luennot tukevat. Lopuksi on myös pakollinen seminaarityyppinen harjoitustyö.

    Kurssi luennoidaan kahdeksan viikon aikana. Jokaisen kahden luentoviikon jälkeen on välikoe. Tentittävää tekstiä kuvineen on n. 50–90 sivua välikoetta kohti. Tämä merkitsee tiivistä opiskelurupeamaan, jonka aikana kurssin opiskelua varten on syytä varata kunnolla aikaa (mitoitus on 27 h/ 2viikko). Mahdollisuus on myös venyttää tai keskittää kurssin itseopiskelua osittain tai kokonaan erillisiin tenttipäiviin. Mikäli tenttiin pänttääminen lukemalla on sinulle erityisesti vaikeaa tai vastenmielistä, ei tämä kurssi taida sopia sinulle.

    • Folder icon
      Välikoe/tenttiaineistot Folder
      Not available unless any of:
      • You are a(n) Student
      • You are a(n) Teacher
    • File icon
      Välikokeiden 1-3 pisteet File
      Not available unless: You belong to any group
    • File icon
      Arvosanat ja pisteet File
      Not available unless: You belong to any group
    • Group choice icon
      Ilmoittautuminen 29.5. tenttiin/välikokeisiin Group choice
      Not available unless: You belong to any group

      Ilmoittaudu viimeistään pe 24.5. niihin välikokeisiin, jotka haluat tässä tilaisuudessa ke 29.5. rästiä tai uusia. Jos ilmoittaudut kaikkiin, olet tenttimässä koko kurssia. Kunkin välikokeen voi uusia vain kerran. Ilmoittautuminen, jota ei peruta 24.5. mennessä, katsotaan osallistumiseksi välikokeisiin/tenttiin.

      Tenttitilaisuus alkaa klo 16:15 ja voi kestää klo 20:00 asti. Paikka on Ke1.

      Saman aikaisesti tenttitilaisuudessa on toisten kurssien välikoeita. Valitse oikea rivi luentosalista!