Topic outline

  • Tervetuloa Ryhmätoiminta ja organisointi-kurssille! Kurssi keskittyy tekniikan alan asiantuntijoille tärkeiden yhteistyö- ja johtamistaitojen kehittämiseen, ja se yhdistää yhteistoiminnan käsitteellisen ymmärryksen kehittämisen käytännön ryhmätoimintaan opiskelijoiden pienryhmissä.

    Kurssin tämän vuoden toteutus yhdistää pienryhmissä tapahtuvan keskustelun, koko kurssin yhteiset oppimistilaisuudet ja kirjallisen työskentelyn. Yhtenä kurssin tavoitteena on antaa tilaa opiskelijoiden omalle ajattelulle ja keskustelun kautta oppimiselle. Kurssin viikoittaiset tapaamiset heijastavat tätä: ne koostuvat tunnin ryhmätyöskentelystä, lyhyestä luento-osiosta ja kokoavasta käytännön osiosta.  Työskentelytavoista kerrotaan tarkemmin seuraavilla sivuilla.

    MyCourses on kurssin pääasiallinen tiedotuskanava ja työskentelyalusta - suosittelen lämpimästi että käyt nämä sivut läpi ennen ensimmäistä luentoa. Sivuja pidetään jatkuvasti ajan tasalla; listaan uusimmat päivitykset tähän pääsivulle. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi sähköpostitse; käytännön asioissa voit ottaa yhteyttä kurssiassistentti Sonia Singhiin (sonia.singh@aalto.fi) ja kurssin sisältöön tai arvosteluun liittyvissä asioissa vastuuopettaja Kari Jaloseen (kari.jalonen@aalto.fi). Olemme myös kiitollisia kaikesta palautteesta.

    Helmikuun tentin löydät tenttipäivänä (ti 23.2. 08:00-18:00) Tentti-alasivulta. Onnea matkaan!


    HUOM. 
    • Syksyn poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi päädyimme joustamaan lukupiiritapaamisten läsnäoloehdosta mahdollistamalla kahden poissaolon korvaamisen rästitehtävällä. Opiskelijat joilla on 3-4 poissaoloa lukupiiritapaamisista voivat täyttää läpäisyehdon palauttamalla sisällöltään puuttuvia tapaamisia vastaavat esseet. Rästitehtävän tehtävänanto löytyy lukupiirisivulta.
    • Lisäsimme tälle sivulle listan kirjoittamisen apuvälineitä, jolta löydät erinomaisia ohjeita akateemisen kirjoittamisen tueksi ja helpottamiseksi.

    Kari Jalonen