Topic outline

 • Tervetuloa kesäkurssille 2021

  Haetaan kurssiapulaisia syksyn 2022 kurssille CS-A1111 Ohjelmoinnin peruskurssi Y1

  Kurssiapulaisen tehtäviin kuuluu kahden viikoittaisen harjoitusryhmän pitäminen ajalla 8.9.-23.11.2022 (ei kuitenkaan tenttiviikolla), opiskelijoiden neuvomista kurssin web-neuvontakanavalla sovituilla  viikoilla, joidenkin palautettujen harjoitustehtävien tarkistaminen käsin (pääosa tehtävistä tarkistetaan automaattisesti) sekä muita vastaavia tehtäviä. Yhden kurssiapulaisen kokonaistyöaika (joka sisältää myös esimerkiksi opetukseen valmistautumiseen käytetyn ajan) on noin 100 tuntia koko kurssin aikana. Halutessaan kurssiapulainen voi ottaa lisätehtäviä (esimerkiksi ylimääräisten harjoituskertojen pitäminen), joista maksetaan erikseen. Lisätehtäviä on tarjolla rajoitetusti.

  Myös hakijat, jotka eivät vielä osaa Pythonia, mutta osaavat muuten ohjelmoida esim. Scala-kielellä, otetaan paikkoja täytettäessä huomioon, jos he sitoutuvat opettelemaan Pythonin ennen kurssin alkua (esim. kesäkurssilla). Koska kurssin opetuskieli on suomi, palkattavilta kurssiapulaisilta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

  Lähetä hakemuksesi viimeistään 18.4.2022 sivulla https://pool.cs.aalto.fi/pool/pool/.

  Lisätietoja kurssiapulaisen tehtävistä ja palkkauksesta antaa Kerttu Pollari-Malmi, (etunimi.sukunimi@aalto.fi)  Kesäkurssi 2021(mennyt)

  Kurssista järjestetään kesäkurssi kesällä 2021. Kesäkurssi alkaa kesäkuun alussa ja sen tentti on elokuussa Exam-tenttinä. Kurssin tehtävät, materiaali ja palautukset ovat A+-järjestelmässä. Kesäkurssin aikataulu on suhteellisen vapaa, mutta huomaa, että tehtävien tekemiseen kuluu huomattavasti aikaa.

  • Kesäkurssi 2021

   Tämä on Ohjelmoinnin peruskurssi Y1:n kesän 2021 sivusto. Kesäkurssilla ei ole luentoja, vaan opiskelijoiden pitää itseopiskella syksyisin kurssin luennoilla käsiteltävät asiat kurssimateriaalista. Kaikki tehtävät sekä pääasiallinen opetusmateriaali on kurssin A+-järjestelmässä. Lisäksi Materiaali / Materials sekä Opetusvideot-alaotsikoiden alla on luento- ja videomateriaalia, jota voi halutessaan opiskella itsenäisesti. Kurssilla järjestetään etänä Zoomin kautta harjoitusneuvontaa, joissa voi saada ohjausta pakollisten harjoitustehtävien tekemiseen. Neuvontaan ei ole pakko osallistua. Ainoa fyysistä läsnäoloa vaativa tapahtuma on kurssin tentti elokuussa 2021 Exam-tenttinä.

   Aikataulu

   Tehtävien aikataulun löydät Aikataulu-sivulta. Kesäkurssin aikataulu on tarkoituksella joustava, jotta eri tilanteessa olevilla opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa kurssi. Huomaa kuitenkin, että yhden tehtäväkierroksen aineiston lukemiseen ja tehtävien tekemiseen menee huomattavasti aikaa eikä työmäärä jakaannu välttämättä täysin tasaisesti eri kierrosten välillä, vaan osa niistä voi viedä vielä selvästi enemmänkin aikaa. Aloita siis tehtävien tekeminen ajoissa ja varaa tarpeeksi aikaa niiden tekemiseen, vaikka tehtäväkierrosten määräajat ovatkin kesäkurssilla hyvin lyhyen ajan sisällä.

   Tukikanavat

   Kurssin tukikanavat ovat etänä järjestettävät Harjoitusryhmät sekä keskustelukanava Zulip.


   FITech-opiskelijoille ja avoimen yliopiston opiskelijoille

   Tervetuloa kurssille! Kurssin oppimateriaali ja harjoitustehtävät ovat A+-järjestelmässä. Sinne pääsemiseksi tarvitset Aalto-tunnuksen. Olet saanut ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostin, jossa on ohjeet Aalto-tunnuksen hankkimiseksi. Hanki se ennen kurssin aloittamista, koska ilman tunnusta et pääse opintojen alkuun.

   Lue tämän sivun tekstit ja ainakin alasivu Suoritusvaatimukset, jotta tiedät, miten kurssi on järjestetty ja mitä sinun pitää tehdä, jotta saisit kurssin suoritetuksi. Tutustu A+-järjestelmään.