Topic outline

  • TÄMÄ VERSIO TENTISTÄ ON TARKOITETTU OPISKELIJOILLE, JOILLE ON MYÖNNETTY LISÄAIKAA TENTTIIN. Jos päädyit tähän osioon vahingossa (et kuulu lisäaikaa saaneeseen ryhmään], siirry osioon "Tentti 15.12.2020". 

    Tentti aukeaa klo 9.00 ja sulkeutuu klo 13.00. Se koostuu kahdeksasta erillisestä osiosta, joista seitsemässä on vastausaikaa 27 ja yhdessä 40 minuuttia. Aika alkaa kun kyseisen osion ensimmäinen tehtävä ilmestyy ruutuun. MyCourses tallentaa automaattisesti keskeneräiset vastaukset tentin ja/tai osion ajan loppuessa.

    Tentti on niin sanottu avointen kirjojen tentti eli sinulla on lupa käyttää kaikkea kurssimateriaalia tai vaikkapa Googlea apuna. Tentin tekeminen yhdessä kavereiden (tai kenenkään muunkaan) kanssa on kuitenkin ehdottomasti kielletty

    Monivalintatehtävissä oikeita vaihtoehtoja on 1-4, ja pisteytys on rakennettu siten, että valitsemalla kaikki vaihtoehdot tuloksena on nolla pistettä – paitsi jos kaikki vaihtoehdot ovat oikein. Huomaathan, että monivalintatehtävissä ei ole mahdollista siirtyä taaksepäin sen jälkeen kun on tehtävässä mennyt eteenpäin.

    Omin sanoin vastattavien tehtävien vastaukset kirjoitetaan tekstilaatikkoon, jonka koko antaa suuntaviivan ihanteellisen vastauksen pituudesta. Jos kuitenkin tarvitset vastaukseesi hieman enemmän tilaa, niin laatikkoon voi kirjoittaa myös hieman pidemmin. Huomaathan kuitenkin, että selkeästi ylipitkät vastaukset heikentävät arvosanaasi.