Topic outline

 • Projektityökurssi 2 - Yhdyskuntien suunnittelu

  Kurssilla sovelletaan aiemmissa opinnoissa hankittuja tietoja ja taitoja käytännön yhdyskuntasuunnittelutehtävään. Tavoitteena on oppia analysoimaan ja jäsentämään monitahoista ja laajaa tehtävää useista näkökulmista sekä esittämään perusteltuja ratkaisuehdotuksia. Lisäksi kurssilla opetellaan yhdyskuntien suunnitteluun kytkeytyvien yhteiskunnallisten näkökulmien tunnistamista ja niiden huomioimista suunnittelussa.

  Kurssin suunnittelutehtävässä paneudutaan Hämeenlinnan Kantolaan ja keskustan etelärantaan sekä näiden kytkemiseen toisiinsa. Tehtävässä pohditaan Hämeenlinnan tulevia tarpeita, kaupunkimaisen asuinalueen vaatimuksia, eri toimintojen kytkeytymistä toisiinsa sekä kestävän kehityksen periaatteiden huomioimista suunnittelusssa. Tehtävä on suunniteltu yhdessä Hämeenlinnan kaupungin kanssa ja se pohjautuu Hämeenlinnan ajankohtaisiin suunnitteluhaasteisiin. Kurssin suorittaminen edellyttää aktiivista osallistumista opetukseen, jota on tiistaisin ja torstaisin kello 10-12 koko ensimmäisen jakson ajan. Kurssi järjestetään kokonaisuudessaan etäopetuksena.


  P2_2020_aikataulu


  • Luentolinkki: 

   https://aalto.zoom.us/j/67441113486

   Voit osallistua luennoille joko verkkoselaimen kautta tai ladata Zoomin omalle koneellenne: Aalto tarjoaa lisenssin ilmaiseksi kaikille opiskelijoille. Täältä löytyy latauslinkki ja asennusohjeita: https://www.aalto.fi/fi/palvelut/zoom-pikaopas

   Töiden esitykset
   TI 26.10. ryhmät 5, 7, 8, 9, 10
   TO 28.10. ryhmät 1, 2, 3, 4, 6

   Huom! Aloitus kello 10.00. Esityksen maksimimitta 10 minuuttia.

  • Not available unless: You belong to L01 (SISU)
   File icon
   Arvosanat File PDF
  • Not available unless: You belong to L01 (SISU)
   Forum icon
   Vertaispalaute esityksistä 26.10. & 28.10. Forum