Topic outline

 • Tervetuloa tutustumaan vesi- ja ympäristötekniikan ihmeellisen kiehtovaan maailmaan!  

  ENY-C2003 Vesi- ja ympäristötekniikka -kurssi on yhteinen kaikille ENY-pääaineen opiskelijoille. Kurssi tarjoaa peruskattauksen vesi- ja ympäristötekniikan alaan ja menetelmiin, ja painotuksena erityisesti ympäristötekniikan osalta on kestävän kehityksen rooli alallamme. Kurssilla tutustut samalla Vesi- ja ympäristötekniikan tutkimusryhmän henkilökuntaan. Täten kurssi antaa myös erinomaisen johdatuksen Vesi- ja ympäristötekniikan maisteriohjelmaan. Voit seurata maisteriohjelmaa ja WAT-tutkimusryhmää myös Twitterissä.

  Kurssi toteutetaan koko syksyn aikana niin, että luennot ja harjoitukset ovat tasaisesti I ja II periodilla (aikataulu tulossa tähän alle) etänä Teamsissa. Kurssin suuresta koosta (noin 150 opiskelijaa) huolimatta pyrimme vuorovaikutteiseen opetukseen. Sen vuoksi kurssin toteutusmuotona on ns. valmistava lukupiiri yhdessä luentojen ja harjoitusten kanssa. Lukupiiriryhmät muodostetaan ensimmäisen luennon aikana ja ne pysyvät samana koko kurssin ajan. Lisätietoa lukupiiristä löydät Lukupiirit-alasivulta. 

  Ensimmäisellä luennolla TIISTAINA 14.9 klo 9.15 tulee olla paikalla Teamsissa: tällöin pääset itse vaikuttamaan siihen, mihin lukupiiriryhmään kuulut. Jos et pääse ekalle luennolle, lähetä asiasta viestiä kurssin sähköpostiosoitteeseen: eny-c2003 (a) aalto.fi. HUOM: päästäksesi luennolle sinun täytyy siis liittyä kurssin Teams-ryhmään. Ks. Announcements-viesti pe 10.9.

  Kurssin toteutusmuodosta johtuen tiistain lukupiiri- ja luentokerrat ovat pakollisia: varaa siis saman tien tiistait klo 9.00-11.30 kalenteristasi! Lisätietoa luennoista löydät pian Luennot-alasivulta. Viikkoharjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 10-12 ja alkavat keskiviikkona 22.9: lisätietoa tulossa Viikkoharjoitukset-alasivulle.

  Kurssin suorittamiseksi tulee tehdä hyväksytysti kaikki kuusi viikkoharjoitusta sekä lukupiiriin liittyvät tehtävät ja osallistumiset. Tenttiä kurssilla ei ole. 

  Kurssiin liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia suoraan kurssin omaan spostiosoitteeseen: eny-c2003 (a) aalto.fi

  Kurssi toteutetaan lukuvuonna 2021-2022 kokonaan etäyhteyksien avulla.Tämä ei kuitenkaan vaikuta läsnäolovelvotteisiin tai kurssin aikatauluihin. Etäyhteyksistä tulee lisätietoa Etäkäytännöt 2021 -alasivulle.

   

  Tervetuloa kurssille!

  • Forum icon
   Announcements Forum
   Not available unless: You are a(n) Student