Topic outline

  • Etätehtävänä kirjoita pohdintasi näihin asioihin:

   Kerro materiaaleista jotka kiinnostavat sinua. Mieti materiaaleja laajasti eri näkökulmista.

   Mitkä materiaalit inspiroivat sinua esim opiskeluympäristössäsi, kodissasi, yleisesti rakentamisessa, pukeutumisessa, sisustuksessa, pakkauksissa, käsityössä, harrastuksissasi, aarteissa jotka olet löytänyt, luonnonmateriaaleissa.. ja voit myös kertoa materiaaleista joista et pidä tai joiden käyttö herättää sinussa vastustusta.


   Kerro jokin aistimuisto. Muistuma kaukaa vaikka lapsuudestasi tai viimeaikainen muisto, tilanne tai paikkasidonnainen muisto jonka muistat vahvasti aisteilla (näkö, kuulo, haju, maku, tunto).


   Kerro asioista jotka pyörivät tällä hetkellä mielessäsi, asioita joita haluaisit pohtia työskentelyssäsi tällä kurssilla. Asiat voivat olla esimerkiksi opintoihisi liittyviä kysymyksiä tai muita asioita jotka haluaisit mahdollisesti ratkaista tai vaikuttaa tai tuoda esiin.


   Kun olet kirjoittanut pohdintasi pidä tauko ja sen jälkeen tee kirjoittamiasi tekstin pohjalta luonnos. Luonnokseen ei tarvitse sisällyttää kaikkia käsittelemiäsi asioita, teksti voi olla lähtökohta itsenäiselle teokselle 

   Luonnos voi olla piirros tai kodistasi löytyvillä materiaaleilla toteutettu veistosluonnos.