Topic outline

 • General

  Sisältö 

  Kurssi tehdään työn yhteydessä. Suorituksena voi olla esimerkiksi kesätyö, joka on kestoltaan noin kolme kuukautta, mutta jokin muukin ajankohta on mahdollinen. Työn aikana opiskelija tekee harjoitustehtäviä, jotka perehdyttävät hänet insinöörin työnkuvaan yrityksessä. Kurssin arvostelu perustuu työtodistukseen ja harjoitustehtävien raportteihin. Työpaikka voi olla yrityksen lisäksi muussakin organisaatiossa, esim. tutkimuslaitoksessa. Tehtävänantoja sovelletaan tilanteen mukaan. Suositeltavaaolisi kuitenkin, että työ olisi oman alan harjoittelua, ja että työpaikalla työskentelee insi nöörikuntaa.

  Huomaa, että kurssi loppuu Sisun rajoituksista johtuen muodollisesti jo heinäkuun lopussa 2022. Tehtävien määräajat on kuitenkin asetettu myöhään syksyyn, joten ehdit hyvin palauttaa ne kesätöidesi puitteissa.

  Osaamistavoitteet 

  ·         Opiskelija tietää mahdollisia työnkuvia, joita diplomi-insinöörillä / insinöörillä voi yrityksessä olla.

  ·         Opiskelija tuntee yrityksen toimintamallin, johtamismallin, ja ymmärtää miten voi omalla insinöörityöllään vaikuttaa yrityksen tai sen yksikön tulokseen.

  ·         Opiskelija tietää millaisia tiedollisia ja vuorovaikutuksellisia taitoja insinöörin tehtävissä vaaditaan, ja mihin suuntaan omia taitoja voisi kehittää.

  Vastaava opettaja: 

  Doc. Petri Kärhä

  petri.karha@aalto.fi
  +358505968469
  TUAS-talo, Maarintie 8, huone 3528