Topic outline

  • Page icon
   AIKATAULU JA OPETUSMENETELMÄ Page
   Not available unless: You belong to M01 (SISU)
  • Page icon
   Kurssin tehtävänannot ja arviointi Page
   Not available unless: You belong to M01 (SISU)
  • Forum icon
   OMAN PROJEKTIN ESITTELY: ohje ja omien materiaalien tilaaminen Forum
   Not available unless: You belong to M01 (SISU)

   Tee omasta projektistasi esittely ja tee siitä postaus tähän Forumille. Käytä JPG-muotoa, niin esityskuvat näkyvät  suoraan viestikentässä ilman lataamista koneelle. Voit esittää luonnoksia, inspiraatiokuvia yms, jotta saamme käsityksen siitä mitä haluaisit omana projektinasi tehdä. Jos haluat tehdä useamman idean tai testailla asioita, jäsennä tarkemmin mitä ainakin, ja pohdi aikatauluasi.

   Kommentoin projekteja sitä mukaa kun niitä julkaistaan ja jos materiaali-ideoissa on mielestäni parempia vaihtoehtoja, ehdotan sellaista. 

   Lisää esitykseesi lista materiaaleista joita haluat ostaa omalla 30 e budjetillasi. Tilaamme tuotteet Kerasil.fi verkkokaupasta. Jos tilaat lasitteita tai väriaineita, huomioi, että niissä mainitaan että ne soveltuvat korkeaan polttoon, 1180-1250 °C tai yli. Voitte myös yhdistää budjettejanne, jos vaikka useampi haluaa käyttää jotain kalliimpaa materiaalia. Neuvotelkaa nämä keskenänne. Kurssille on nyt varattu noin 2 säkkiä savea / hlö, jos uskot haluavasi tehdä enemmän, tilaa itsellesi lisäsäkki savea.

   Koostan materiaalitilauksen ensi viikon torstaina 5.5., joten siihen mennessä tehdyt listat ehtivät mukaan. Sen jälkeen voit tehdä yksittäiset ostot omalla vaivalla ja periä summan takaisin Aallon järjestelmän kautta.