Topic outline

 • Kurssi alkaa keskiviikkona 28.2. klo 12:15 luentosalissa R1 (Rakentajanaukio 4). Osallistuminen ensimmäiselle lähiopetuskerralle on erittäin suositeltavaa, koska silloin ilmoittaudutaan projektityön pienryhmiin sekä laboratorioharjoitusryhmiin. Ryhmiin ilmoittautuminen tehdään MyCoursesissa ja ilmoittautuminen on auki 5.3. asti. Pienryhmät kokoontuvat ensimmäisen kerran kurssin toisella lähiopetuskerralla (6.3.).

  Kurssin suoritus koostuu itseopiskelusta, lähiopetuksesta, projektityöstä, laboratorioharjoituksesta sekä tentistä.

  Kurssin kokonaispisteet (100 p) muodostuvat harjoituspisteistä (50 p) ja tentistä (50 p). Kurssin läpipääsyyn tarvitaan puolet kokonaispisteistä (50 p), josta vähintään puolet (25 p) pitää saada tentistä. Harjoituspisteille ei ole minimipistemäärävaatimusta. Harjoituspisteet muodostuvat tietovisakysymyksistä, laskuharjoituksesta, projektityöstä sekä laboratorioharjoituksen raportista. Lisäpisteitä saa lähiopetukseen osallistumisesta sekä kurssin palautekyselyyn vastaamisesta.

  Laboratorioharjoitus järjestetään kahtena kertana (10.4. ja 17.4.), joista osallistutaan vain toiseen. Laboratorioharjoitusryhmiin ilmoittaudutaan kurssin ensimmäisellä lähiopetuskerralla. Laboratorioharjoitus tehdään ryhmässä ja ryhmä palauttaa yhden yhteisen harjoitusraportin. Harjoitusraportin ohjeet annetaan ennen laboratorioharjoituskertoja.

  Projektityössä tutustutaan annetun alueen vesihuoltoon. Projektityö koostuu viikoittaisista osatehtävistä ja -palautuksista. Projektitöiden lopputulokset esitellään kurssin viimeisellä lähiopetuskerralla (29.5.). Projektityö tehdään osittain itsenäisesti ja osittain ryhmätyönä. Tarkempi ohjeistus annetaan kurssin ensimmäisellä lähiopetuskerralla.

  Lähiopetuskertojen alussa (paitsi 28.2. ja 29.5. sekä laboratorioharjoituskerrat 10.4. ja 17.4.) opiskelijat kokoontuvat pienryhmiin keskustelemaan itseopiskelumateriaalista sekä tekemään projektityön ryhmätyöosaa. Kurssihenkilökunta kiertää pienryhmissä ja neuvoo tarvittaessa. Pienryhmätyöskentelyyn on varattu erilliset ryhmätyötilat Kandikeskuksesta. Ryhmiin ilmoittautumisen yhteydessä ryhmä saa myös tietää, mitä ryhmätyötilaa he käyttävät.

  Pienryhmätyöskentelyn jälkeen lähiopetus jatkuu luentosalissa R1.

  Kurssitentti järjestetään ke 5.6. klo 12–15 salissa 216 (Konetekniikka 1, Otakaari 4), uusintatentti kesän jälkeen elo-/syyskuussa, jonka tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin kurssin aikana.

  Jos sinulla on kurssista mitään kysyttävää, niin voit olla yhteydessä kurssihenkilökuntaan kurssisähköpostin key-c1050@aalto.fi kautta.

  Kurssi etenee alla olevan aikataulun mukaisesti.


  KEY-C1050-kurssin aikataulu