Topic outline

  • Etusivu

    • Huom! Jos olet tehnyt esitietokursseja syksyllä 2023 etkä ole vielä ehtinyt saada niistä arvosanaa, mutta olet pääsemässä  esitietokurssista läpi, pääset kyllä tälle kurssille vielä mukaan. Ole yhteydessä minuun (Jarno Linnera, jarno.linnera@aalto.fi), voimme lisätä sinut kurssille, jotta pääset täällä MyCoursesissa myös muihin osioihin sisään.

      Kansiossa on kurssin alustava kurssiesite keväälle 2024. 

      Kaikki luennot ovat periodilla III alkaen 8.1.2023 joka viikko kolme kertaa viikossa (ma, ke ja pe). Luennot pidetään kampuksella luentosalissa Ke2. Luentoja ei nauhoiteta, eikä niitä voi seurata etänä.

      Laboratoriotyöt (4 kpl) ovat periodissa IV. Niistä 3 tehdään kampuksella laboratoriossa ja yksi työ on etänä tehtävä digitaalinen työ. Huomaathan, että laboratoriotyöt ovat pakollinen osa kurssia ja niitä ei voi suorittaa korvaavilla tehtävillä.

      Hyytävin pakkasterveisin, kurssin vastuuopettaja Jarno Linnera

      jarno.linnera@aalto.fi

      Lisäys 26.01.2024: Esitteeseen lisätty tieto periodin III arviointiviikon ylimääräisestä tentistä.

      Ylimääräinen tentti tiistaina 20.2. klo 08:00 – 11:00 salissa Y124 (Kandidaattikeskus, E-sali). Ilmoittautukaa tenttiin Sisussa, jos haluatte osallistua siihen.


    • File icon

      Hei Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelija! Kiinnostaako joustava osa-aikatyö, jolla tuet omia opintojasi? Tule kurssiapulaiseksi 2024–2025!

      Kurssiapulaisuus kannattaa! Opetuksesta saa palkan (15 € / h) lisäksi myös opintopisteitä (2 op / kurssi)!

      Katso esitteestä ohjeet hakemisen.