Tehtävä 3

3.1. Tee testihakuja Google Scholar -hakukoneella. Jos teet tehtävää kampusalueen ulkopuolelta, esimerkiksi omalta kotikoneeltasi, aseta Scholarin asetukset (engl. Scholar Settings) siten, että ne hyödyntävät Aalto-yliopiston oppimiskeskuksen Viewlt@Aalto-linkitystä.

Tee testihaku ja etsi tulosjoukostasi kaksi viitettä, joiden perässä on linkki "Viewlt@Aalto". Avaa kyseinen linkki ja tämän jälkeen "Go"-linkki kohdasta "kokoteksti saatavissa: (tietokannan nimi) - Go". Näin pääset tutkimaan, mistä Oppimiskeskuksen tietokannasta kyseinen kokoteksti on indeksoitu. Löydät kyseiset tietokannat myös Aalto-Primosta kirjoittamalla osan tietokannan nimestä perushakukenttään.

Kirjoita tehtävän vastaukseksi kahden löytämäsi artikkelin nimet, lehtien nimet, joissa nämä artikkelit on julkaistu sekä tietokantojen nimet, joista nämä lehdet ovat sähköisessä muodossa saatavilla.

3.2. Tutustu oman alasi Tiedonhakijan oppaaseen ja testaa 2-5 itsellesi hyödyllistä tietokantaa (Artikkelit ja tietokannat -välilehdeltä).
Perustele valintasi. Lisätietoa aineistoista löydät 'lue lisää' -linkkien alta.

Esimerkkivastaus: Emerald journals (Emerald) -aineisto. Aineisto sisältää yli 110 kokotekstilehteä, joista osa käsittelee johtamisen ja taloustieteiden aloja.