Topic outline

  • Tervetuloa tekemään kandidaattiseminaarin tiedonhaun tehtävää! Voit tehdä tehtävät suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

    HOX! Jos tulit tälle sivulle ilman, että Mycourses antoi syöttää kandidaattiseminaarin omalla kurssisivulla mainitun avainkoodin, otathan yhteyttä. Muuten suorituksesi ei rekisteröidy oikealla tavalla.

    Itsenäinen tiedonhankinta on olennainen osa korkeakouluopiskelua. Kandidaattivaiheen opinnäytteessä onnistuminen edellyttää laajempia tiedonhankintataitoja kuin aikaisemmissa opinnoissa on vaadittu. Tämän harjoituksen tarkoitus on tukea tekniikan opiskelijaa kandidaatintyöhön liittyvässä tiedonhankinnassa.

    Tehtävässä esitelty tiedonhankinnan ja itsenäisen oppimisen tekniikka on sovellettavissa myös muille elämän alueille. Monimutkaisiin tehtäviin liittyvä ongelmanratkaisu ja tiedonhankinta on jokapäiväistä asiantuntijatehtävissä.

    Harjoituksen suorittamista tukee esimerkiksi Aalto-yliopiston Oppimiskeskuksen Tiedonhankinnan opas. Harjoitusta koskeviin kysymyksiin vastaa Kirsi Heino (050 3161009, kirsi.heino(at)aalto.fi) ja Evi Lemström, (050 4773 034, evi.lemstrom(at)aalto.fi).