LP2 -Korvaava tehtävä DL 6.10.2020

Palauta tänne lähipäivän 22.9.2020 poissaolon korvaava tehtävä. Korvaava tehtävä käsittelee kahta teemaa, jotka löydät alla olevista ohjeista.

1. Tutustu päivän materiaaleihin:  slideihin ja  ryhmätöiden tuotoksiin.

2. Sanni Saarimäki kertoi AllWell -tuesta ja materiaaleista liittyen opiskelijan hyvinvointiin. Perehdy tähän materiaaliin ja pohdi miten sinä huomoioit opiskelijan hyvinvointia omassa opetuksessasi ja/tai ohjauksessa. Jos mahdollista kerro jokin esimerkki.

3. Keskustelimme lähipäivässä oppimiskeskeisestä kulttuurista, joka on kirjattu Aalto-yliopiston strategiaan. Tutustu myös ryhmien tuotoksiin MyCoursessa tästä teemasta. Mitä se sinun mielestäsi voisi tarkoittaa? Miksi sitä mielestäsi halutaan tukea ja kehittää? Miten voit opettajana tukea oppimiskeskeisen kulttuurin kehittymistä ja ylläpitämistä?

4 Olet etsinyt tutkimusartikkelin (tai useampia) ja tehnyt siitä koosteen. Tutustu ainakin yhden kurssilaisen löytämään artikkeliin. Millaisia ajatuksia nämä opetukseen  ja oppimiseen liittyvät tutkimukset herättävät sinulla? 

5. Asiantuntijuus -ryhmätehtävä: Löydät tehtävän kuvauksesta oman ryhmäsi, ota siihen yhteyttä ja ole aktiivisesti mukana ryhmätyössä.

Perehdy myös tehtäviin ennen 3. lähipäivää /ZOOM-sessiosta 20.10.2020.

Kirjoita kysymyksistä ja näkemyksistäsi n. 2 sivun (A4) mittainen teksti ja palauta se MyCourses -ympäristöön 2. lähipäivän otsikon alla olevaan kohtaan ”Korvaava tehtävä”. Palautuspäivä tehtävälle on viimeistään  6.10.2020.