Kesäakatemia alkaa maanantaina 4.6. Ensimmäisen viikon aikana käymme läpi kurssin sisältöä ja tutustumme harjoitustyökohteeseen. Kurssin aluksi järjestetään myös vierailu Aalto Takeout -palveluun.

Kurssialoituksen aikataulu maanantaina 4.6.:

klo 10.15-12      Vierailu Aalto Takeout -palveluun (Otakaari 7).

klo 13.15-16         Kesäakatemian aloitustapaaminen (Oppimiskeskus R015, seminaarisali 126 Juho, 1. krs., sisäänkäyntien ja Infopisteen vieressä), jossa käymme läpi seuraavia asioita:

-          Kurssin rakenne ja tavoitteet

-          Käytännön asiat kesäakatemian aikatauluihin, arviointiin ja suoritukseen liittyen

-          Keskiviikon (6.6.) maastokäynnin vahvistettu aikataulu ja valmistelut 

-          Keskustelemme ja ideoimme mahdollisia toteutus- ja työskentelytapoja (vierailijana maisema-arkkitehti Maria Jaakkola).

Tapiola -kävely keskiviikkona 6.6.:

klo 9.15              Tapaaminen Länsituulenkuja 1-3, Metroaseman uloskäynnin edustalla

klo 9.30-12         Tapiola -kävely, osa 1

klo 12-13            Lounas ravintola Sandrossa. Aalto-yliopisto kustantaa 50% lounaan hinnasta (12,90 €)

klo 13.15-16      Tapiola -kävely, osa 2

HUOM. Pukeudu sään mukaisesti, ota mukaasi muistiinpanovälineet (lehtiö, kynä, kamera tms.) ja juomapullo. Liikumme kävellen, joten mukavat kengät ovat tarpeen!

MYCOURSES JA KURSSIIN VALMISTAUTUMINEN

Kurssialue Maisema-arkkitehtuurin kesäakatemia 2018: Tapiola MyCourses:ssa avautuu viikon 22 alussa. Tutustu kurssialueen lähtöaineistoon ennen ensimmäistä kurssikertaa. Huomioi, että alue täydentyy vielä kesäkuun aikana!

Voit tutustua myös Aalto Takeout -palveluun ja vuokrattavaan kalustoon jo ennen kurssialoitusta osoitteessa: https://takeout.aalto.fi

JOS ET PÄÄSE MUKAAN KURSSIN ALOITUKSEEN 4.6.

·         Varaa mahdollisimman pian tutustumiskäynti Aalto Takeout -palveluun. Tutustu palvelun toimintatapoihin, varausjärjestelmään ja tarjontaan. Mieti millä työvälineillä haluat mahdollisesti työskennellä/ mitä haluaisit kokeilla?

·         Tutustu huolellisesti kurssialueella oleviin materiaaleihin – sekä Tapiolaan liittyvään lähtöaineistoon, että muuhun alustalla olevaan materiaaliin.

·         Tutustu tehtävänantoon ja maanantaina 4.6. erikseen sovittavaan aikatauluun ja ota yhteyttä opettajiin heti, jos on kysyttävää.

·         Seuraa kurssialueella käytävää keskustelua ja tiedotusta

 JOS SUORITAT KURSSIN ITSENÄISESTI MUUALLA SUOMESSA

·         Osallistu kurssin aloitustapaamiseen, kts. aikataulu yllä.

·         Keskustele harjoitustyösi kohteesta opettajien kanssa (mieluiten sähköpostitse ennen kurssialoitusta 4.6.)

·         Laadi työsuunnitelma tehtävänannon ja mallityösuunnitelmaan pohjautuen. Ohjeet työsuunnitelman laatimiseksi löytyvät MyCourses -kansiosta kurssialoituksen jälkeen (viikko 23)

·         Kaikki harjoitustyöt käydään läpi työpajassa elokuussa, jonka jälkeen aineisto siirretään Maisema-arkkitehtuurin kesäakatemian verkkosivuille.

 Tapaamisiin maanantaina 4.6. klo 10.15!

 


Last modified: Sunday, 27 May 2018, 8:19 PM