Topic outline

  • MAISEMA-ARKKITEHTUURIN KESÄAKATEMIA 2018: TAPIOLA

    Kesälle sijoittuvassa opintokokonaisuudessa tutkitaan, tallennetaan ja tuotetaan tietoa valitusta puutarha- tai maisema-arkkitehtuurikohteesta. Kesäakatemian kohteena on Espoon Tapiola. Opiskelija voi myös ehdottaa omaa kohdetta, mikäli viettää kesän pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

    Kesäakatemian tarkoituksena on kartuttaa opiskelijan kasvituntemusta (lajitunnistus ja maisema-arkkitehtoniset ominaisuudet, ympäristötekijöiden kartoittaminen, kasvun ja muutoksen havainnointi). Työprosessissa hyödynnetään eri tarkastelutapoja ja työmenetelmiä (mm. piirtäminen, valokuvaus, videointi, äänittäminen). Tehtävänanto ja aineistot tai ohjeet itsenäisen työsuunnitelman laatimiseen annetaan kurssin aloitustilaisuudessa.

    Kurssi jakautuu kahteen osaan: yhteiseen osuuteen kesä- ja elokuussa sekä heinäkuun aikana tehtävään itsenäiseen tiedonkeruu- ja havainnointiosuuteen. Kesäakatemian aikana tuotettu aineisto kootaan toimivaksi kokonaisuudeksi ryhmässä kurssin lopuksi.

    TYÖSUUNNITELMAN PALAUTUS:

    Alustavan työsuunnitelman palautus perjantaina 15.6. etusivulla (alla) sijaitsevalle keskustelualueelle.

    Työsuunnitelmien läpikäynti 19.6. 9.00-12.00, Oppimiskeskus, huone 233a Vilho (2. krs)

    ELOKUUN PÄIVÄMÄÄRÄT:

    16.8. 9.00-14.00 kesän aineiston läpikäynti,

    30.8. 10-16.00, lopetusseminaari.

    OPETTAJAT:

    Julia Donner, julia.donner@aalto.fi, 0407560691

    Sarianna Salminen, sarianna.salminen@aalto.fi


    • Forum icon
    • Not available unless: Your User account contains (use: aalto.fi) is aalto.fi
      URL icon
      Linkki työkansioihin URL

      Linkki Aallon Google Drive -palveluun, josta löytyy Maisema-arkkitehtuurin kesäakatemia 2018: Tapiola -kansio. Jokaiselle työsuunnitelman palauttaneellle kurssilaiselle on luotu kansioon oma työkansio, johon on tarkoitus kerätä kesän aikana syntyvää materiaalia. Voitte sommitella kansionne oman mielenne mukaan - luoda sinne alakansioita jne. Kaikkien kansiot ovat kaikille avoimia ja kannustamme teitä tiedon jakamiseen sekä yhteistyöhön mahdollisuukisen mukaan.

    • File icon