V3-versio on kandidaatintyön ensimmäinen kokonainen palautettava versio. Kyseessä on jo lähes valmis työ, vaikkakin tyypillisesti lopullista viimeistelyä vailla. Työn laajuuden tulee jo olla hyvin lähellä lopullista.

Virallisen ohjeistuksen mukaanhan valmiin työn tekstiosan sopiva pituus on noin 15-20 sivua, joten V3-version tekstiosan laajuuden tulee siis olla hyvin lähellä tätä. ("Tekstiosa" tarkoittaa osuutta johdannosta yhteenvetoon [nämä mukaanlukien], ja pituutta mitattaessa ylimääräinen tyhjä tila [kuten turhat sivunvaihdot päälukujen välissä] suodatetaan pois.)

Palautuksen yhteydessä pääset näkemään Turnitin-raportin V3-versiolle mutta V3-versiota ei tallenneta Turnitin-järjestelmään.

V3-version palautuksen jälkeen seuraa 4. tapaaminen ohjaajan kanssa. Hän neuvoo, kuinka viimeistelet työn lopulliseen palautuskuntoon. Tähän työn osuuteen menee tyypillisesti varsin paljon aikaa ja vaivaa. Se, että työ on V3-vaiheessa jo viimeistelyä vaille valmis, on edellytys sille, että ohjaajasi pystyy tehokkaasti opastamaan sinua työn viimeistelyssä.


Sorry, no guest users are allowed to access this plugin. Please login.

window