Topic outline

 • Tänne tulevat laskuharjoitukset ratkaisuineen sekä laboratoriotöiden ohjeet. Palautettavat kotitehtävät ovat osiossa Tehtävät.

  • File icon

   Päivämäärät korjattu. Nämä tehtävät käsitellään ratkaisuineen maanantaisin ja keskiviikkoisin laskuharjoituksissa. Tehtävät osiossa on erikseen palautettavat kotitehtävät. En juurikaan käytä tänä vuonna alla olevia Excer-tiedostoja, jotka laadin v. 2020 etälaskuharjoituksia varten:

   Excer1   Excer2   Excer3   Excer4   Excer5   Excer6   Excer7   Excer8   Excer9   Excer10

   Niistä voi kuitenkin olla hyötyä itsellesi.


  • File icon

   Lähes lopullinen ryhmäjako on alasivulla Labraryhmät, joka näkyy vain Aalto-tunnuksilla. Joitakin muutoksia on sovittu sähköpostilla, en laita lopullisia listoja MyCoon.

   Ilmoittautuminen laboratoriotöihin Kimmolle sähköpostilla tai paperilapulla viimeistään 16.10.2022. Yksi laboratoriotyö viikossa: 4 kpl 24.10.–18.11. TU4. Esi- tai jälkiselostuksia ei tehdä. Ryhmä (1–3[4] henkeä) palauttaa täytetyn vastauslomakkeen. Pienet muutokset ohjeisiin ovat paikan päällä mahdollisia, koska laitteita on jouduttu uusimaan.

   Ilmoita haluamasi labraryhmä ilmoittautumisen yhteydessä (jos toinenkin aika on yhtä hyvä, mainitse asiasta). Kimmolle pitää ilmoittaa sähköpostilla tai paperilapulla, jos haluaa tehdä labrat tiettyjen henkilöiden kanssa. Ryhmät:

   Ma 12–14, Ti 12–14, Ke 10–12, To 10–12, To 12–14, To 14–16, Pe 10–12

   Opettajina toimivat: Pinja Mäkeläinen, Victoria Lindgren ja Kimmo Silvonen.

  • File icon

   Tämä kaavakokoelma saa olla mukana kurssin välikokeissa ja tenteissä. Lisäksi mukana saa olla mikä tahansa laskin ja MAOL, mutta MAOLia ei kuitenkaan tarvita.

  • File icon

   Jos täydennän ratkaisuja myöhemmin, muutan versiopäivämäärää (22.9.2022). Mitään merkittäviä lisäyksiä tai korjauksia ei ole odotettavissa.